Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Moteka

20/04/2018 / Sophie Daniels

Moteka brengt nieuwe release uit met remixen van Jeroen Search en Hemka

Na enkele releases op labels als Children Of Tomorrow en A-Traction Records, keert de Franse producer Moteka terug naar Skryptöm.

De 'Asgardia' EP bestaat uit één originele track, 'Asgardio', twee remixen door Jeroen Search en een samenwerking met Hemka voor 'Apogee'.

Moteka is een producer uit Marseille. De laatste paar jaar waren behoorlijk productief voor de Franse artiest, met producties zijn op bekende labels zoals Children of tomorrow, Skryptöm of Newrhythmic om er maar een paar te noemen. Het duurde niet lang voordat zijn werk onder de aandacht van de internationale technocommunity kwam. Zijn tracks zijn geremixed door producers als Xhin en Ben Gibson en in gedraaidt door iconische technofiguren zoals bijvoorbeeld Ben Sims.

De release ligt op 24 april in de rekken.Tracklist

A1 - Moteka - Asgardia
A2 - Moteka - Space Nation (Jeroen Search Remix)
B1 - Moteka - Asgardia (Jeroen Search Remix)
B2 - Hemka & Moteka - Apogee

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête