Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Moderat foto

18/05/2016 / Sophie Daniels

Moderats nieuwe plaat, inclusief KiNK en Shed remix!

Monkeytown Records kondigt een tweede release aan van Moderat. Running komt op 20 mei uit en belooft een knaller te worden. Het origineel is een progressieve plaat met een prominente vocal loop in de stijl van the field. Het gaat vergezeld van zeemzoete zang en een diepe bass-synth. Voor de vinylfreaks is het nog even wachten, de videoclip kan je al wel bekijken.Er zullen ook twee remixen worden uitgegeven. Een van de hand van KiNK, gekend door zijn opzwepende live sets, de andere door Shed,  Soms heb je van die platen waarvan je meteen voelt dat ze speciaal zijn en deze Shed remix is dat zonder twijfel. Het is een meer opgepompte versie van het origineel zonder de zanglijn maar met een hele dosis cayennepeper.

Monkeytown biedt hem vandaag al aan via iTunes en dat is met recht en reden. Hieronder alvast een voorsmaakje van jouw festivalzomer!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête