Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Marco Bailey

29/09/2017 / Sophie Daniels

Marco Baileys nieuwe album is een open sollicitatie naar de dansvloer

Op 3 november slingert Marco Bailey zijn nieuwe album Temper de wereld in. In zijn overvolle carrière bracht hij al vier digitale albums uit, honderden singles en stond hij op zowat elk toonaangevend event dat onze wereld rijk is.

Wat maakt zijn producties zo goed? Kort antwoord: ze zijn verbluffend simpel en effectief. Een handvol trance invloeden, een lome melodie en een baslijn die elke speaker tot zijn limiet verdrijft. Waarin de ene keer een prachtige melodie alle aandacht opeist om een nummer later de focus te leggen op een pulserend acidlijntje.

Temper is een 17 tracks lange trip, omgerekend in zowat een anderhalf uur fantastische muziek. Hij noemt het zelf zijn beste werk tot nog toe, en dat kunnen we alleen maar beamen. Beluister hieronder de track Naga!


Tracklist


1. Kaida
2. Naga
3. Katla
4. Hasai
5. In The Darkness Featuring Tim Baker
6. Ash
7. Planet Mad
8. Tatsu
9. Reboot That Device
10. Klauth
11. Chroma (Vinyl Bonus)
12. Genetix
13. Feel It's Time
14. Rex
15. Ruth
16. Ryoko
17. Suoh

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête