Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Marco Bailey foto

19/04/2016 / Sophie Daniels

Marco Bailey op Aftrsun Festival!

De Belgische artiest Marco Bailey zal deze zomer aantreden op Aftrsun Festival, het feestgebeuren dat georganiseerd wordt door het populaire AFTR.

Van honderden DJ-sets tot aan mooie producties op grote labels en van honderd releases op zijn MB Elektronics tot draaien op de grootste evenementen, hij heeft het allemaal gedaan. Marco Bailey werd jaren in het buitenland meer gewaardeerd dan in zijn eigen land zelf, maar die tijd is gelukkig voorbij.

Dit al de tweede naam die Aftrsun aan zijn affiche toevoegt -eerder werden Secret Cinema en Egbert al bekend gemaakt. Wat we verder kunnen verwachten, zal niet min zijn aan de stage hosts te zien. Voor de industriële techno kunnen we terecht bij Decadance & Vlammenwerper en Technoïd & Wir Tanzen. De meer clubgerichte muziek zal van Floorfiller & Café D'Anvers en Ketaloco & Atmosphere records komen.

AFTR ontfermt zich over een mengeling van allerlei soorten techno-artiesten. De house tunes komen uit de boxen van AOOA TV & Hush Hefner en Nico Morano & friends. En dan moet er nog een stage host aangekondigd worden.

Tickets gaan snel de deur uit, ookal zijn nog lang niet alle namen bekend. Wees snel is de boodschap.

Aftrsun Festival banner

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête