Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Kozzmozz

10/09/2017 / Sophie Daniels

Luke Slater en Keith Carnal komen met Kozzmozz naar Labyrinth Club

Na hun passage in Ampere gisterenavond, is het deze keer tijd om alle info rond hun tweede locatie bekend te maken. Op 14 oktober houden ze halt in Labyrinth in Hasselt en hengelen ze Luke Slater, Keith Carnal, Farrago en Spacid binnen.

Luke Slater, beter bekend als sleutelfiguur van de Britse techno en fakkeldrager voor het Detroit-techno geluid, is de eerste headliner. Er is waarschijnlijk geen techno artiest die een uitgebreidere of zelfs gevarieerdere discografie heeft dan hem. In 2006 startte hij het label Mote Evolver op, waar naast eigen werk ook tijdloze muziek van onder meer Shifted, Samuli Kemppi en Psyk verscheen. Zelf brengt hij een stortvloed aan releases onder 10-tallen verschillende monnikers uit. Van ambient tot snoeiharde techno.

Nederlands fenomeen Keith Carnal komt ook over de vloer. Hij werd al een paar keer naar België gehaald en is aan een hevige opmars bezig in technoland. Hij rijgt de releases als een bezetene aan elkaar, zo releasete hij al op het Affin Recordings van Joachim Spieth én op Emmanuels populaire ARTS.

En die laatste is ook meteen het label waar Farrago, die ook op de affiche staat, kind aan huis is. Getuige de twee releases die hij al voor het label uitbracht. Snoeiharde techno met een verfijnd randje is een specialiteit van Farrago. Het voorbije jaar had hij al gigs op Lokerse Feesten, Extrema Outdoor en Floorfiller Festival en waren de Belgische clubs ook geen onbekende meer voor de man. Iemand waar we nog heel veel van gaan horen!

En naar goede gewoonte staat ook resident Spacid op de line-up. De man wordt haast in één adem genoemd met Kozzmozz en staat al jaren garant voor beklijvende openingssets. Tickets kosten 16,5 euro en zijn vanaf vanavond te koop!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête