Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Linear Straight

18/03/2016 / Sophie Daniels

Linear Straight zet ijzersterke EP neer

We kennen hem als Radical G, als goeie maat van Dave Clarke én als één van de puurste en eerlijkste personen die België kent. Maar met zijn alias Linear Straight maakt hij de laatste tijd nog het meest furore. Zo staat hij deze zomer op het podium van het überpopulaire Extrema Outdoor en maakt hij zalen onveilig in heel België.

Zijn eerste EP van 2016 gaat dan ook niet zonder slag of stoot voorbij. Sounds From Beyond is de naam, Kaskaderi het label. Ondertussen is het al de vierde EP in het bestaan van Linear Straight, waarvan twee op Kaskaderi, één op het Rhythm Converted van Tom Hades én eentje op het alombekende Primate Recordings.

Tunneltechno tot de derde macht is de meest complete beschrijving die we voor deze Sounds From Beyond EP kunnen geven. Elk nummer staat ons aan en heeft iets catchy. Terwijl Stung meer de modulaire kant opgaat, gaan Löck en Renegade een versnelling hoger. Scope heeft dan weer een iets catchier deuntje. Onze favorieten van dit vierdelig aria? Renegade en Löck, zonder enige twijfel!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête