Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Linear Straight Purple Draft

19/07/2017 / Raisa Moureau

Linear Straight heeft nieuw werk klaar

Een vat vol inspiratie, zo lijkt het wel. Linear Straight heeft nieuw werk klaar en als we er één ding over kunnen zeggen dan is het wel dat het straffe toebak is. De EP luistert naar de naam Purple Draft en we vinden er vier tracks op terug.

Purple Draft (Original mix)


Een rustige opbouw? Nope. Purple Draft komt meteen met de deur in huis vallen. Zo’n track die je op een maandagochtend helemaal wakker krijgt en je weer doet verlangen naar het stevige beukwerk van het weekend. Van Linear Straight zijn we het gewoon dat hij ons rechtendoor techno serveert, en dat is in dit geval niet anders. Tunneltechno tot in het kwadraat, zijn handelsmerk.De track werd ook gemixt door Miki Craven en Tony Verdi. Onze favoriet is de remix van Miki Craven. Miki staat bekend voor de hard techno die hij uit zijn vingers tovert. Dat is in dit geval niet anders. Deze remix hoort thuis in een donker kot gevuld met zwetende lijven die dansen alsof hun leven ervan afhangt.

 

Neurons (Original mix)


Neurons is een strakke track met een mooie opbouw. Stilzitten op dit nummer is haast onbegonnen werk. Achter de percussie in deze strakke techno plaat, hoor en voel je toch de emotie die Linear Straight erin gestoken heeft. Een strak ritme met vette soundscapes. Deze staat bij ons toch wel op repeat!

Purple Draft komt 27 juli uit op Time Trial Records Spain, het label van Tony Verdi.

Meer weten over Linear Straight? Lees hier het volledige interview.

Foto door Annika Wallis