Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Möd3rn

12/04/2018 / Sophie Daniels

Een knipoog naar nieuwe tijden op Deuxième Monde EP van Möd3rn

'Deuxième Monde' is het vervolg op het album 'Trois' van vorig jaar en meteen ook de eerste release met nieuwkomer Kmyle.

Even een korte recap: Möd3rn bestond drie leden, namelijk Electric Rescue, Maxime Dangles en Roman Poncet. Daar werd in juli vorig jaar een vierde artiest aan toegevoegd namelijk Kmyle. Roman Poncet gaf er dan in januari de brui aan wegens de stijgende populariteit van zijn soloproject en de tegenwringende tourschema's. Eerst werd er aan gedacht om te stoppen met het bestaan van Möd3rn maar omdat Kmyle toch al in de groep gestapt was, besloten ze om weer met z'n drieën verder te gaan.

'Deuxième Monde' mogen we dan ook eigenlijk het debuut van het Franse talent Kmyle noemen, iemand die we trouwens begin die jaar tipten als revelatie van 2018.

Deze vierdelige suite grossiert in industriële dansvloertechno waar je meteen opmerkt hoe Kmyle zijn meerwaarde en uniciteit etaleert. Deze broeierige, prachtig gearrangeerde, piekfijn geproduceerde technoplaat zal het trio internationaal veel lof opleveren en weer op de radar van de A-listers uit de technoindustrie plaatsen.

De release ligt op 24 april in de rekken. Hieronder kan je het eerste nummer al eens beluisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=tnjPkodvx_w

Tracklist

A1 - Deuxième Monde
A2 - Tetra
B1 - Voyageur
B2 - Antares

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête