Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

02/10/2016 / Sophie Daniels

Kabinet gaat voor intieme vinyl only feestjes in een kelder

Dat Limburg zichzelf weer op de kaart zet in de elektronisch scene, mogen we niet ontkennen. Denk maar aan de ettelijke legendarische feestjes in Labyrinth en FortyFive en in hun kielzog nieuwbakken talent en gevestigde waarden als Zwart Goud Festival, FloorFiller en Play'house waarmee de toekomst van Limburg al zo goed als verzekerd is. Wel, daar komt nu nog een nieuw concept bij. Deze keer in Sint-Truiden en sinds vandaag jullie bekend als Kabinet.

De naam Kabinet is afkomstig van het rariteitenkabinet. Een Kabinet is een kast of ruimte waarin een verzameling van kunst en rariteiten kon worden bewaard. En dat is ook wat je op Kabinet kan verwachten. De bezoekers krijgen maar liefst 7 uur ontdekkingstijd. Met een gezellig intiem gezelschap en de prachtige warme sound van een vinylplaat -het waardevolle zwarte goud- kan de ervaring starten.
"
Kong heeft naar ons gevoel een zalige platencollectie. Zijn muziekstijl past ook als gegoten bij ons concept.

Kabinet is een vinyl-only concept, telkens voor een select publiek. Lekker intiem en exclusief. Op hun eerste editie -25 november- nodigen ze Kong uit die er 3 uur plaatjes komt opleggen. Er zal plaats zijn voor zo'n 80 feestvierders. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan nu al aan op hun website!