Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pukkelpop

05/07/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Pukkelpop pakt uit uit met kunstzinnige vall-EY stage

Een groene oase van performances en muziek

Dit jaar kan de nieuwsgierige pukkelpopganger terecht in de vall-EY, een intieme, groene oase van kunst en muziek. In dit bosrijke stuk van de festivalweide is er plaats voor zo'n 400 personen die er kunnen genieten van een uitstekende selectie aan alternatieve stijlen en performances. Ontdek hier onze favorieten. 

1. Flapy B2B Aroh (Vrijdag 19/08)

De eerste avond staat er alvast een klepper van een B2B geprogrammeerd. Flapy heb je misschien al gehoord op de Brusselse Kiosk Radio en staat bekend om zijn eclectische smaak die van zweverige house tot harde vettige breaks gaat. Zijn stijl past naar ons gevoel perfect bij de digging skills van Aroh, die je deze editie van Horst al aan het werk kon zien.

2. Niels Orens (Zaterdag 20/08)

Winnaar van Sound Track Niels Orens is ook een absolute must see op Pukkelpop. Met zijn cello weet hij akkoestische muziek perfect te combineren met een elektronische sound vol breaks en ritmische patronen.

3. Comité Hypnotisé (Zondag 21/08)

Tim Vanhamels Comité Hypnotisé zal je de laatste festivaldag allesbehalve teleurstellen. Met dit project brengt de gerenommeerde Belgische artiest een prachtige mix aan dub, funk en hiphop.

Kopfoto: © Pukkelpop