Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van DE KOER 2023, gemaakt door addictwo, in opdracht van De Koer

30/05/2024 / Dieter Holvoet

De Koer nodigt o.a. John Talabot, Dr. Rubinstein en Kr!z uit voor hun 2024-editie

Ook dit jaar brengt het festival een mooie mix van internationale kleppers en lokale helden naar Mechelen.

Ook dit jaar is De Koer, de elektronisch muzikale afsplitsing van Maanrock, terug met een nauwkeurig gecureerde festivaleditie. Het festival gaat door op het Cultuurplein aan de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen en legt de focus op elektronische subgenres en underground muziek. Op de lineup vind je een mooie mix van internationale kleppers waaronder John Talabot, Dr. Rubinstein en Akua, vergezeld van lokale helden Kr!z, DC Salas, Emily Jeanne, Asian Sal, Dj Peugeot en Prot.oog.

Zijn enkele stage, indrukwekkende lichtinstallatie, doordachte artiestenselectie en keer op keer enthousiast publiek maakt De Koer een gezellig festival om niet te missen. Zin in een voorproefje? Check dan alvast de aftermovie van vorig jaar.

Tickets

Dagtickets zijn in tweede release te koop aan €25 per stuk, terwijl een combiticket voor de twee dagen je €40 kost. In de derde en laatste release komt daar in beide gevallen nog €5 bij.

Kopfoto: © addictwo

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête