Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Into The Valley Estland

23/11/2016 / Sophie Daniels

Into The Valley Estland: het festival waar je moet geweest zijn

Van 29 juni tot 1 juli gaat het Into The Valley festival voor het eerst door in Rummu, Estland. Waar het vorig jaar nog enkel plaats vond in Zweden, trekt het concept dit jaar naar zes verschillende locaties. De Into The Valley variant in Estland vindt plaats aan een adembenemend meer met bijbehorende verlaten gevangenis.

Wie je er kan zien

Er komen zo'n 60 artiesten langs op het festival. En daarvan werden er deze week 8 bekend gemaakt. Onder andere Anna Hanna, Cassy, KASK, Marcel Dettmann, Midland, Praslesh, The Black Madonna en onze eigenste Renaat van R&S Records.

Waar je kan slapen

Je kan op de camping van het festival zelf verblijven, dan betaal je 40 euro extra bovenop je ticket. Maar wij zien het iets grootser en hebben wel zin in een eigen huisje aan het strand. Het verblijf ligt in Talinn, op 35 minuten van het festival in Rummu en kost je 80 euro per nacht. Voor vier nachten zit je dan aan 413 euro -inclusief schoonmaak- en servicekosten- voor vier personen.

Hoeveel het je gaat kosten

Een ticket kost 150 euro. Voor 21,5 euro per dag huur je een auto, en kan je gaan en staan waar je wilt. Je rechtstreekse vlucht boek je bij Tavel2be voor 200 euro. Voor iets minder dan 600 euro kan je dus 4 dagen gaan feesten, verblijf je in je eigen Airbnb-appartement en beschik je over je eigen huurwagen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête