Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Hangar Festival

05/02/2024 / Evelyne Vanherf

Het eerste openluchtfestival voor elektronische muziek van het jaar keert terug op 27 en 28 april

Hangar Festival viert hiermee ook zijn derde editie!

Hangar Festival is terug! Het langverwachte tweedaagse festival, gelegen langs het Brusselse kanaal en tevens het eerste openluchtfestival voor elektronische muziek van het jaar, vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 april voor zijn derde editie. Het festival verwacht gedurende het hele weekend maar liefst 10.000 feestgangers te verwelkomen.

Hangar Festival
©

Hangar Festival

6-jarig bestaan

Hangar werd opgericht in 2018 door 3 jonge Brusselse vrienden en ondernemers (Cameron, Marvin en Thibault) en viert dit jaar zijn 6-jarig bestaan. Hangar fungeerde als een collectief dat magazijnraves door heel Brussel organiseerde en groeide razendsnel uit tot een gevestigde waarde in de elektronische muziekscene. 

Hangar staat bekend om hun spraakmakende evenementen op spectaculaire locaties, gecombineerd met krachtige, kwalitatieve line-ups en uitmuntende producties. Denk bijvoorbeeld aan de openluchtshow met Solomun voor de Triomfboog van het Brusselse Jubelpark vorig jaar, hun twee openluchtevents met Kölsch en Folamour op het strand van Knokke-Heist, of het allereerste evenement ooit op het iconische Rogierplein in het hart van Brussel? Het grootste Halloween-feest van Brussel in Brussels Gate niet te vergeten, en de gloednieuwe day rave Maritim in Gare Maritime in samenwerking met Paradise City Festival. Zo kunnen we natuurlijk nog even blijven doorgaan. 

Hangar Festival
©

Hangar Festival

Derde editie Hangar Festival

De derde editie van het Hangar Festival, die dit jaar het festivalseizoen aftrapt, biedt bezoekers een ervaring met 3 speciaal ontworpen podia en een spectaculaire productie. Gedurende twee dagen en 18 uur kunnen bezoekers genieten van de beste elektronische muziek te midden van het industriële gebied langs het Brusselse kanaal. 

Met een nog grotere capaciteit en een eclectische internationale line-up met meer dan 20 artiesten ziet Hangar Festival er indrukwekkender uit dan ooit. 

Dit jaar heeft Hangar al een succesvol debuutevenement in Costa Rica achter de rug en bereidt zich voor om later in februari een magazijnrave in Lissabon te organiseren. Nu kijken ze vooral uit naar de terugkeer van het Hangar-festival in Brussel, voor weer een volledige elektronische muziekervaring te beleven. 

Zaterdag 27 april Zondag 28 april
Chloé CailletCalao
Clara DDenis Sulta
FionaDJ BORING
Gabrielle KwartengHAAi
Honey DijonLilihell
KAYUMathame
MochakkMooglie
Toolate GrooveNTO
VictoriaPegassi b2b Helena Lauwaert
 Philou
Hangar Festival
©

Hangar Festival

Tickets

Combitickets zijn nog steeds verkrijgbaar voor € 88,50.

Helaas zijn de Early Bird-tickets voor zaterdag al uitverkocht. Voor zondag kan je deze nog verkrijgen aan € 38,50. Normale dagkaarten zijn beschikbaar voor zaterdag aan € 58,50 en zondag €41,5. Als je nog vrienden moet optrommelen, wacht dan niet te lang, want de ticketprijzen stijgen met €10 per wave. Voor degenen die tot het laatste moment willen beslissen, is er een vierde very late wave aan € 58,50 beschikbaar.

Backstagepassen kosten € 98,50 per dag, en zoals altijd kun je ook terecht op TicketSwap voor beide opties.

Kopfoto: ©

Hangar Festival

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête