Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Pukkelpop

29/02/2024 / Sophie Daniels

Affiche van Pukkelpop begint vorm te krijgen

13 nieuwe namen en aftrap ticketverkoop.

Het was een tijdje stil, maar vandaag is het tijd voor een hele rits nieuwe namen voor Pukkelpop 2024. We wisten al dat onder meer Charlotte De Witte, Soulwax en Fred Again zouden komen. 

We spotten ook Solomun, de Bonnie en Clyde van de Berlijnse gabber scene Brutalismus 3000, multi-instrumentalist Barry Can't Swim, de flamboyante Franse nu-discofenomeen Folamour, Hudson Mohawke die een tête-à-tête heeft met Nikki Nair (check zeker hun Boiler Room présence).

Ook op de affiche staat de sensationele Indira Paganotto die je deze zomer op heel wat festivals zal tegenkomen, de eclectische techno van Patrick Mason, Skrillex die een volledige opleving kent door zijn succes met Fred Again en het Britse duo Overmono dat de wei van Dour vorig jaar nog plat gooide met hun UK rave.

De volgende editie van Pukkelpop vindt plaats van 15 augustus tot 18 augustus. Om een dag te genieten van de livemuziek op de wei van Kiewit, betaal je 125 euro. Voor een volledige festivalervaring moet je 279 euro neertellen. De ticketverkoop start op zaterdag 2 maart 2024 om 11 uur.

Vanaf dit jaar zal Pukkelpop ook overschakelen op duurzame bekers. Elke bezoeker zal twee gratis eco-coins krijgen die hij of zij vervolgens kan inruilen voor een herbruikbare beker of een recycleerbaar blik of flesje. Na afloop kunnen die opnieuw worden gewisseld aan de bar of aan de voorziene inruilstand.

Kopfoto: © Pukkelpop

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête