Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Woodpecker

13/06/2023 / Evelyne Vanherf

Woodpecker is terug met FREE OPEN AIRS

De perfecte afterwork in het Park Royal te Brussel

Is the open air season back? Yes indeed! Ergens midden in de Brusselse chaos, ligt er een oase van groen, een toevluchtsoord na een stressvolle dag op het werk of na een wandeling door het park, met zelfgemaakt eten en artisanale ijsjes, met gratis livemuziek op de achtergrond, en gezellige vibes. Het is de kiosk van de Woodpecker Family. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Woodpecker
©

Woodpecker

Woodpecker heeft vijf restaurants in onze hoofdstad en kiosks (bars in een park waar je iets kunt drinken of soms zelfs een kleine snack of maaltijd kunt nuttigen) in een aantal parken te Brussel. Woodpecker richt zich op zelfgemaakte en lokale producten. Of het nu gaat om het brood, het vlees en de groenten of zelfs de bieren, ze hebben enkele van de beste Belgische producten geselecteerd.

Al een aantal jaar kan je de kiosks van de Woodpecker Family terugvinden in het Park Royal te Brussel, vanaf dit jaar breiden ze hun kiosks uit naar het Drohmepark. Zoals Kiosk Radio voorzien ze doorheen de zomer gratis optredens met verschillende genres van artiesten en dat allemaal in de openlucht van het mooie Parc Royal te Brussel.

Om in het thema van de elektronische muziek te blijven, hebben wij een paar events geselecteerd die daarbij aansluiten. Hou hun Facebook of Instagram in het oog voor verdere events en geniet van een gezellige namiddag in het Parc royal.

Kopfoto: ©

Woodpecker

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête