Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
30/06 ????? Area V Hasselt - Ellen Allien / Elli Acula

26/06/2023 / Julie SaudemontJulie Saudemont

Win duotickets voor ????? op 30/06 in Area V met Ellen Allien en Elli Acula

Op 30 juni pakt het Hasseltse hard technoconcept opnieuw uit met een line-up dat er met kop en schouders bovenuit steekt!

Nog geen plannen op 30 juni en ben je fan van het stevigere technowerk? 

Dan is het Hasseltse hardtechno concept ????? in Area V zeker iets voor jou. Gevestigd in de voormalige Labyrinth Club, is Area V de ultieme thuisbasis voor een nacht vol underground Berlin basement techno!

Op de line-up krijgen we de eer om niemand minder dan Ellen Allien en Elli Acula te verwelkomen. Eerder verscheen het artikel over Ellen haar nieuwe EP waar ze een samenwerking aanging met het Italiaanse trio Ash Code. Vandaag leggen we Elli Acula onder de loep.

Foto  van Elli Acula, gemaakt door Elli Acula
© Elli Acula

Elli Acula is een sensationele opkomende ster die zowel achter de decks als in haar producties onmiskenbaar is. Haar groovy, krachtige tracks variëren van techno tot rave, breakbeat, electro en jungle. De elektrische vibes die zij uitstraalt, hebben al dansers doen opgaan in extase op toplocaties in Europa zoals Berghain, Printworks, Fabric London, Fuse Brussels, etc maar ook ver daarbuiten, in Zuid-Amerika, Korea en Australië.

Daarnaast laat ze elke woonkamer van Rinse-luisteraars flink door elkaar schudden tijdens haar maandelijkse set op Rinse France. Da's een uur lang dansen in je woonkamer op de meest opwindende soundescapades, nauwkeurig geselecteerd & gemixt door Elli

Als medeoprichter en creatief directeur van het label SPANDAU20, bereidde ze zich voor op groot succes met haar eerste release die de naam 'To The Peak' droeg. Samen met FJAAK en Steffi van Ostgut Ton produceerde ze deze track, die dezelfde impact had als haar uitstekende dj-sets en snel werd opgepikt en gesteund door de topartiesten van de techno- en electro-genres. Elli Acula bewijst haar veelzijdigheid als artiest met haar meest recente 'Pleasure' release op Fabric Records, waarmee ze dansvloeren over de hele wereld in vuur en vlam zet.

Tickets

Tickets gaan de deur uit voor €22, wie er bij wil zijn op 30 juni wacht beter niet te lang.

Feeling lucky? Ideaal, want wij mogen 3x2 duotickets weggeven! Check voor meer info de Instagrampost. Tot in Area V?

Kopfoto: © ?????

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête