Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Promo  van ????? presents Regal, Clara Cuvé and Marhu, in opdracht van ?????

17/04/2023 / Dieter Holvoet

Win duotickets voor ?????, een nieuw hard technoconcept in Hasselt

De eerste editie gaat nu vrijdag door in Area V, de voormalige Labyrinth Club

Nu vrijdag 21/4 gaat de eerste editie door van ?????, een nieuw concept gericht op het hardere technowerk. De locatie is Area V, de voormalige Labyrinth Club en het kleinere broertje van de main room van de Versuz. De bedoeling zou zijn om een tiental edities per jaar te laten doorgaan.

Op de lineup van vrijdag staan drie mooie headliners, Regal, Clara Cuvé en Marhu, aangevuld door een vinyl-only set van organisator en Belgisch technotalent Lee Davon.

Onze favoriet is Regal, die zich sinds 2012 snel wist te ontpoppen tot een hoeksteen van de internationale technoscene. Zijn producties en DJ-sets zweven ergens tussen techno, acid en trance. Ook zijn label Involve doet het goed, met in het verleden al releases door artiesten als Boston 168, FJAAK en Alignment.

Tickets

Tickets gaan voor €20 de deur uit, maar wij mogen 5 gratis duotickets verdelen onder onze lezers. Check voor meer info de Instagrampost!

Kopfoto: © ?????

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête