Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Umi

29/02/2024 / Evelyne Vanherf

UMI kondigt een niet alledaags zondags theekransje aan met SUNDAY SELECTORS

Wij spraken met Sébastien Stockis, communicatiemaneger bij UMI, over de opstart van de club en hun debuut van een zondagsfeest!

Sébastien Stockis
©

Sébastien Stockis

Umi, de Brusselse club die in oktober pas opende, kondigt met trots Sunday Selectors aan. Een zondagsfeest perfect voor zij die nog niet klaar zijn met feesten of zij die liever overdag feesten en toch nog fris willen zijn op maandag. Dit zondagsfeest is voor de elektronische muziekjunkies en de onbevreesde plezierzoekers die snakken naar een Sunday Funday die ze niet zullen vergeten. Elke editie wordt geleverd met zijn eigen set selectors, die je de crème de la crème bieden van hun zeldzaamste, meest groovy nummers die ze hebben opgegraven! 

Voor deze eerste editie pompen ze het volume op met zieke beats geserveerd door de maestro zelf, Diogo Lacerda, de groove-goeroe Le Beat-Qui-Nique en partners-in-crime Phil B2B KAYU. 

Sébastien Stockis
©

Sébastien Stockis

Wij spraken met Sébastien Stockis over de opstart van Umi en hun debuut van een zondagsfeest

In oktober hebben we kennis gemaakt met jullie recent geopende club. Hoe verloopt het tot nu toe?

Het was een wilde rit vol emoties, en we hebben het fantastisch gehad! De klok rond werken om te groeien en te evolueren was een spannende uitdaging. We stoppen hier niet alleen: er staan ​​al spannende dingen op stapel voor het volgende seizoen! De trots die we voelen voor wat we in slechts twee maanden hebben bereikt, van het bouwen van UMI tot het hosten van droomartiesten als Mihigh, Dan Ghenacia, DMX Krew, Vera of Dan Andrei, en vele anderen, is enorm. En geloof me, de lijst gaat maar door! De steun was onwerkelijk.

Sébastien Stockis
©

Sébastien Stockis

En dan nu het debuut van Sunday Selectors. Hoe zijn jullie hierop gekomen? 

Onze vrienden, klanten, mensen die in de horeca werken en de geweldige artiesten die UMI hebben vereerd, hebben hun verlangen naar evenementen op zondagmiddag geroepen. Uit die vraag is het idee van Sunday Selectors ontstaan. We wilden mensen de UMI-ervaring bieden, maar dit keer tijdens de middag.

Wat is het verschil tussen het organiseren van een dagevenement in plaats van een nachtelijk evenement?

Op papier is het allemaal logistiek, maar de uitdagingen zijn een beetje anders. We trekken niet alleen de gebruikelijke nachtbrakers aan; we trekken een heel nieuw publiek aan dat misschien niet gewend is aan uitgaan overdag. Het beheren van een volledig weekend met 3 evenementen is ook een risico, maar ja, bij UMI houden we van spanning!

Wat kunnen we zondag verwachten van het evenement?

Sunday Selectors zal een heel andere sfeer hebben dan onze typische vrijdag- en zaterdagavonden. Het is een zondagsfeest gemaakt voor liefhebbers van elektronische muziek en onbevreesde plezierzoekers die een Sunday Funday willen die ze niet snel zullen vergeten! Elke editie bevat eersteklas Selectors, die de zeldzaamste, meest groovy nummers draaien die ze hebben opgegraven. 

Is Sunday Selectors iets dat wekelijks zal plaatsvinden? 

Nog niet! We zijn nog steeds een aantal spannende dingen aan het voorbereiden in de komende maanden en concentreren ons op de culturele pool van de club. Maar maak je geen zorgen, dit zal niet onze laatste zondag zijn; op 7 april komt er nog iets groots. Oops, did I let that slip? (Lacht)

Wat de missie achter Sunday Selectors?

Onze missie is om de clubervaring opnieuw te definiëren. UMI Sunday Selectors biedt een volwaardige zintuiglijke ervaring. Onze line-up is zorgvuldig samengesteld en we willen dat onze gasten zich onderdompelen in een complete muzikale reis. Het gaat allemaal om het geven van een nieuw perspectief en het creëren van herinneringen die lang blijven hangen nadat de beats zijn gestopt. 

Als je een muziekliefhebber bent, een feestvierder overdag, een casual of nieuwe clubbezoeker, een muziekontdekkingsreiziger, een cultuurliefhebber, een kunstliefhebber of gewoon een nieuwe ervaringszoeker, of gewoon tussen de 21 en 99+ jaar oud bent, Sunday Selectors is wellicht iets voor jou!

Sébastien Stockis
©

Sébastien Stockis

Sébastien Stockis
©

Sébastien Stockis

Kopfoto: ©

Umi

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête