Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Promo  van Mentality x no.id, in opdracht van Mentality, no•id en Saintklet

18/05/2023 / Dieter Holvoet

Mentality en no.id nodigen Pessimist uit in de Brusselse Saintklet

We mogen twee tickets weggeven voor dit evenement van volgende zaterdag

Volgend weekend niet op Extrema? Dan hebben we een andere tip voor jullie. Mentality en no.id organiseren op zaterdag 27 mei samen een feest in de Brusselse Saintklet.

Centraal op het evenement staat de terugkeer van de geweldige Pessimist uit Bristol, die al sinds 2010 muziek uitbrengt en reeds een gerespecteerde reputatie opgebouwd heeft in de elektronische muziekindustrie. Met roots in drum n bass en jungle heeft Pessimist's veelgeprezen titelloze album op Blackest Ever Black een nieuwe generatie experimentele producers en DJ's beïnvloed.

De line-up wordt vervolledigd door Freq444, een duo neven uit Brussel met een gedeelde passie voor elektronische muziek en tegelijk ook de masterminds achter no.id. Dat laatste is trouwens een nieuw concept: vroeger organiseerden ze onder een andere naam evenementen in Parijs en St. Petersburg, een initiatief dat ze nu graag willen doortrekken naar hun thuisbasis in Brussel.

Ten slotte is ook de opkomende technoster Phanom van de partij, zij zal ons voorzien van de donkerdere beats. Haar muziek bevindt zich ergens tussen tribal en hypnotiserende grooves en wordt gekenmerkt door etnische invloeden en oosterse percussies.

Tickets

Tickets kosten je momenteel €11,30 per stuk, maar we mogen er twee gratis weggeven. Hoe je juist kans maakt ontdek je in onze Instagrampost over het evenement.

Kopfoto: © Mentality, no•id, Saintklet

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête