Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Promo  van Pilar ASAP - The Sexual Feeling / Healing Edition, in opdracht van Pilar

27/02/2023 / Dieter Holvoet

Let's talk about sex: Pilar's nieuwe ASAP ontdekkingsfestival draait volledig rond seksualiteit

Wij doken in de muzikale lineup en geven tegelijk ook 3 duotickets weg voor de opening night met Brikabrak

PILAR ASAP is een halfjaarlijks festival waarbij Pilar een maand lang werkt rond één thema en hierrond een expo, concerten, theater, workshops en gesprekken organiseert. Hierbij richten ze zich vooral op het werk van (jonge) kunstenaars waarvan zij vinden dat je ze zo snel mogelijk moet ontdekken.

Deze keer is dat onderwerp seksualiteit. Van 2 tot en met 30 maart trekken ze het volledige seksregister open met een expo over het herdefiniëren van seksuele energie, sensuele concerten, een repair diner over de minder fijne kanten van seks, seksuele educatie in de vorm van een performance, een literaire avond rond seks en de kracht van verbeelding en -uiteraard - stomende nightlifes.

Wij groeven al eens door het muzikale programma en maakten een overzichtje van de interessantste clubnachten en concerten. Meteen valt op dat ze het muzikale thema van vorige edities voortzetten: geen saaie 4x4 beats, maar interessante performances met verassende percussie en wisselende intensiteit.

Giveaway

Dankzij de vrijgevigheid van de organisatie mogen we drie duotickets weggeven voor de openingsnacht van het festival met Brikabrak. Check onze Instagrampagina om te weten te komen hoe je kans maakt op deze tickets.

Op naar onze Instagram!
Kopfoto: © Pilar

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête