Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Promo  van Partiboi69 at Kompass hosted by Butternut, in opdracht van Kompass

20/02/2023 / Julie SaudemontJulie Saudemont

Kompass Klub en Butternut slaan opnieuw de handen in elkaar en trakteren ons met booty-bouncing ghetto house.

Voor elk wat wils op vrijdag 3 maart in Kompass Klub, want dan ontvangt de Gentse Klub én Butternut spiritual leader én headliner Partiboi69!

Ampe & Keyser weten wat feesten is en net daarom zijn zij opnieuw de host van deze spectaculaire Kompassavond.   

Nieuwsgierig naar hun B2B set zoals altijd kijken we ook uit naar niemand minder dan Partiboi96, Mézigue, Lolsnake & Teki Latex!

In 2016 begon Partiboi69 zijn opvallende muziekcarrière onder de naam Stingray, waar hij een reeks hilarische en absurde hiphop tracks losliet op zijn Youtube kanaal. In 2018 maakte hij de overstap naar de naam Partiboi69. Het tempo werd verhoogd naar ghetto house en detroit techno daarnaast beheerste hij ook de kunst voor het maken van iconische greenscreen video’s.

Tijd voor een fine wining, dining & 69ing live set samen met KETTAMA vanuit de heilige ruimte “THE STINGZONE”

Wie we nog mogen verwelkomen vanuit het ghetto house landschap is masked spinner Mézigue. Hij combineert filthy grooves met Franse slang en krijgt iedereen moeiteloos op de dansvloer met klassiekers zoals: Du son pour mes chaussures. 

DJ Lolsnake & founder van het Berlijnse Queer Collectief Weeeirdos zal er voor zorgen dat onze begeerde techno harten kunnen bonken van vreugde. Lolsnake is haast een vaste waarde tijdens de legendarische Klubnacht taferelen in de wereldbekende club Berghain

Ex-rapper Teki Latex kennen we als mede-oprichter van de groep TTC. Als bon-vivant slaagt hij er in om zowat elk genres vlekkeloos in elkaar te laten vloeien. We zijn dan ook laaiend enthousiast om King of Blends aan het werk te zien in Kompass Klub op 3 maart!  

Kopfoto: © Kompass

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête