Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Joyhauser

12/04/2022 / Dieter Holvoet

Joyhauser maakt voormalige mijnsite onveilig met een all-nighter

De locatie is The Max, de nieuwe invulling van de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder

Vijf jaar geleden draaide ze nog een intiem What Happens invites setje in de Muziekodroom, tegenwoordig touren ze de wereld rond met een horde trouwe fans achter hun.

Binnen enkele weken zijn ze nog eens te zien in ons Belgenlandje voor een uniek evenement in hun thuisstreek, Limburg. De locatie is The Max, de nieuwe invulling van de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder. De Steenkoolmijn van Zolder heeft steenkool geproduceerd tussen 1930 en 1992 en was zo de laatste productieve mijn van België. Tegenwoordig is het dus herbestemd als recreatie- en bedrijvencentrum, naar eigen zeggen 'een heuse all-in-one hotspot en de allereerste in zijn soort'.

Op de lineup staan dus de gebroeders Joris en Stijn, die tussen 22u en 4u hun breed gesmaakte stijl van techno zullen brengen. Komende zomer zullen ze trouwens ook al te zien zijn op onder andere Extrema Outdoor en Pukkelpop.

Tickets zijn te koop aan 31.5 per stuk via de Labyrinth Club ticketshop.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête