Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Horst, gemaakt door Jente Waerzeggers

25/07/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Horst sluit expo af in stijl

Deze zaterdag is het je laatste kans om de expo te bezoeken en te genieten van een mooie line-up

Op zaterdag 29 juli is het jullie laatste kans om de expo 'Where The Wild Things Are' te bezoeken in het Asiatpark. Het festival wil met deze tentoonstelling een eerbetoon brengen aan diegenen die stedelijke ruimten definiëren en steden leefbaar en levendig maken, namelijk bewoners, tijdelijke bezoekers en gemeenschappen die vaak genegeerd worden door stadsbesturen, projectontwikkelaars en stedenbouwkundigen. 

De expo wordt trouwens feestelijk afgesloten met een mooie line-up. Vesshcell verwelkomt DJ Fart in the Club & Ciel, Jamie Tiller en nationale trots Lefto Early Bird. Horst poulains Ben Kamal, Bjeor & Kuba'97 bemannen Moon-Ra. Het is dus jullie laatste kans om dit jaar de Horstsfeer op te snuiven. En daar kunnen wij een handje in helpen. Check onze Instagrampagina om te checken wat je moet doen om een gratis ticketje te bemachtigen.

Timetable

Vesshcell

15:00 - 18:00: Lefto Early Bird
18:00 - 21:00: Jamie Tiller
21:00 - 00:00: DJ Fart In The Club & Ciel

Moon Ra

17:00 - 00:00: Ben Kamal, Bjeor & Kuba'97

Kopfoto: © Jente Waerzeggers

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête