Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van From Dusk Till Dawn, gemaakt door Nachtschaduw

01/03/2024 / Julie SaudemontJulie Saudemont

From Dusk Till Dawn keert terug naar de Amigo

met een exclusieve Dine & Dance-ervaring, in het gezelschap van het Turkse label Isolate

Terugkeren naar de vertrouwde thuishaven.

Na twee succesvolle edities in De Chinastraat heeft het From Dusk Till Dawn-team besloten om terug te keren naar hun vertrouwde thuishaven, de Amigo. Tijdens hun vorige uitverkochte evenementen in de Amigo hebben ze al enkele internationale, maar ook lokale helden mogen verwelkomen. Van “the next big thing” Beswerda tot de melodic techno magician Fat Cosmo.

Isolate

Sinds 2018 bundelen Murat Uncuoglu en Alican hun krachten onder het label Isolate, maar hun vriendschap gaat al terug naar de beginjaren van 2000. Alican, destijds een enthousiaste muziekliefhebber en beginnend producer, ontmoette Murat vanwege hun gedeelde interesse in verschillende muziekgenres en geluiden. Samen doken ze al snel de studio in en creëerden ze een unieke samenwerking. Wat ooit begon als feesten en clubavonden in Istanboel groeide uit tot internationale evenementen in heel Europa. Isolate heeft samengewerkt met grote namen als Solomun, Innellea, Adriatique en Âme.

Dine & Dance concept

Al langer dan vandaag bekend in culinair Brussel, is het concept van dansen na het dineren. Voor het 5-jarig bestaan van Isolate en de 8ste editie van From Dusk Till Dawn hebben ze de handen uit de mouwen gestoken en de Amigo volledig in hun kracht gezet met dit concept. Feestgedruis kent ongetwijfeld de befaamde kelder waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen, maar wist je dat je ook kunt genieten van de fijne keuken van de Amigo? Start je avond in een gezellige sfeer, schuif aan met vrienden en geniet van 6 verschillende sharing plates om daarna de nacht in te duiken met FDTD x Isolate. 

Foto  van FROM DUSK TILL DAWN x ISOLATE, in opdracht van From Dusk Till Dawn
© From Dusk Till Dawn

Tickets

Wil jij er graag bij zijn op vrijdag 9 maart? Goed nieuws! Regular tickets zijn nog beschikbaar in wave 2 voor €16,90. Liever upgraden naar een culinaire avond van topkwaliteit, dan is de 'Dine & Dance formula' perfect voor jou. Voor €60,90 begint je avond om 21u met een heerlijk diner bij Amigo. Je krijgt 6 verschillende sharing plates en je toegangsticket voor het avondfeest. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Tickets vind je hier. 

Kopfoto: ©

Nachtschaduw / FROM DUSK TILL DAWN 003 W/ FAT COSMOE

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête