Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema Outdoor Afterparty Kompass Klub

30/05/2017 / Fay Haelterman

Extrema Outdoor Afterparty: mooi eindigen in de Kompass Klub (04/06)

De Kompass zou de Kompass niet zijn als ze een bende oververmoeide, kreupele festivalgangers niet zouden dwingen om nog een extra nachtje te gaan feesten. Ze houden misschien niet letterlijk een geweer op je gericht, maar de belofte dat Marcel Dettman als toemaatje wordt voorgeschoteld op de Extrema Outdoor Afterparty, is zowat het muzikale equivalent daarvan. Suck it up en dans die laatste sprint nog even - dat is wat wij gaan doen, althans.

Het wordt over allerlei dj’s beweerd, maar bij Marcel Dettman is het écht waar: hij is één van dé belangrijkste invloeden in het hedendaagse technolandschap. Resident in zowat elke belangrijke Berlijnse club, curator voor oud en nieuw talent op zijn label, MDR, en zelfs één van de mannen achter het geweldige Berghain-ballet: zijn heldenstatus kan niet betwijfeld worden.

Hij is trouwens niet de enige Marcel die de Kompass Klub uitnodigt op Extrema Outdoor; ook Marcel Fengler heeft een welverdiend plaatsje gekregen op de Limburgse weide. Daarnaast worden ook Ben Klock, Kobosil en Massimo Mephisto op een dienblad aangereikt - of wat dacht je van Trish van Eynde, die onlangs nog een zalige set voor What Happens kwam draaien?

Nog meer tips nodig om het meeste uit Extrema Outdoor te halen? Ontdek dan deze 10 acts op Extrema voor een ervaring waar je drie weken niet goed van zal zijn. Hoe dan ook hoor je samen met ons in stijl af te sluiten: afspraak op 4 juni, in de Kompass Klub.

Kopfoto: ©

Wouter Maeckelberghe

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête