Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
1988 - 2manydjs

27/08/2018 / Fay Haelterman

1988 met 2manydjs in de Kompass

Op 21 september gaat een nieuwe editie van 1988 door in de Kompass Klub. Daarbij worden onder meer 2manydjs geprogrammeerd, maar wie de Gantoise of een foute mash-up verwacht, is eraan voor de moeite: 1988 staat zoals steeds weer garant voor een lekkere techno-avond. 

1988 heeft ons nog niet teleurgesteld: zo gingen we al de ietwat experimentele toer op met Nina Kraviz en Bjarki en dansten we tijdens allnighters van Marcel Dettman en Len Faki.

Deze keer is het tijd voor een thuismatch van de Dewaeles. Niet alleen voor hen, trouwens, want deze 1988 staat ook in het teken van organisator Thangs "Thangk you tour". Hij draait solo én met z'n nieuwe zijprojectje, TTN DJs, die onlangs al het beste van zichzelf lieten zien tijdens Luid Vuil Traag. Een concept dat perfect beschrijft wat je van de muziek mag verwachten - en voor ons kan het niet luid, vuil en traag genoeg zijn.

Thang nodigde daarnaast nog een stel vrienden uit: Fango, Fedele, John Noseda en Bafana. Een goed gevulde avond dus, waarbij we vooral uitkijken naar de draaikunsten van 2manydjs om ons opnieuw een meer dan geslaagde editie van 1988 te bezorgen. 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête