Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
ABSTRKT

04/09/2017 / Victor De Smet

ABSTRKT brengt San Proper en Fango naar Gent

Na een herlancering van de legendarische open airs in samenwerking met Moonday, organiseert ABSTRKT hun tweede Hangar Edition . De oude formule wordt terug toegepast: een buitengewone locatie in het Gentse met een innovatieve, underground line-up. Die line-up wordt ditmaal opgevuld door twee internationale en drie Belgische dj's. Nieuwe en bekende gezichten zullen op 30 september de Hangar op de Afrikalaan in Gent op stelten zetten. Eerder koos ABSTRKT al voor deze locatie, toen ze Red Axes wisten te strikken.

ABSTRKT


Geen Red Axes, maar wel niemand minder dan San Proper pronkt deze keer op de line-up. Het muzikale genie uit Amsterdam staat gekend om zijn eclectische selectie van de betere underground tracks. Met releases op onder andere Rush Hour Music en Dekmantel is San Proper zowat de belichaming van de underground scene in Amsterdam.San Proper krijgt het gezelschap van de mysterieuze Dj/producer Fango. De sound van deze alom geprezen Italiaan is met niets vergelijkbaar. De voorbije drie jaar zorgde hij voor een frisse wind in de elektronische scene. Lovende woorden van onder andere Maceo Plex, Solomun, Michael Mayer en Ben UFO bewijzen dat deze jonge producer heel wat te bieden heeft.Gent represent! Twee van Ghent's finest zullen er ook bij zijn voor een b2b-set. John Noseda en Thang zijn in het Gentse nachtleven geen onbekende figuren en horen dan ook meer dan thuis op de ABSTRKT line-up. Ze deelden eerder al vaak de affiche, onder andere op WECANDANCE en Kelly Palmer, waar Noseda tevens founding father van is.

Last but not least, ook het Brusselse dj-duo Borealis zal het beste van zich geven op 30 september. De organisatoren en residents van het concept We Bring You brachten de voorbije jaren onder andere Jackmaster en Jeremy Underground naar Fuse. Ze staan bekend om hun eclectische sets vol met disco, African, house, de ideale naam voor een open air dus.

Wanneer de nacht valt, zal het feest zich gewoon verderzetten in de - waar anders?- Decadance in Gent, waar ABSTRKT in 2013 het levenslicht zag.

Tickets kosten momenteel 11 euro/ticket of 50 euro/5 tickets en ze zijn hier verkrijgbaar.

Foto door Ru Pert van Low Key Collective

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête