Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

21/10/2016 / Raisa Moureau

Endove + Monoloc + Marcel Dettmann + Amelie Lens + Kolsch = Exhale by Amelie Lens (15/10)

We zijn er eindelijk min of meer van bekomen. Want wat was dat die zaterdag de 15e in Labyrinth in Hasselt? Een avond vol verrassingen, een Berghain resident, een bijna uitverkochte Labyrinth, een onverwachte b2b set, knappe danspasjes en mooie herinneringen. Als er namen als Monoloc en Marcel Dettmann de affiche sieren van een club op zo'n kwartier van je thuisbasis, dan moet je gewoon gaan. Wij trokken er dus op uit met een deel van het What Happens team om nog eens van jetje te geven. Om een beeld te schetsen van de avond, laten we de muziek spreken!

Eerste aan zet was Endove. Hij legde een dikke plaat op die we vaker en vaker in het nachtleven door de boxen horen galmen, laatst nog tijdens Pleasure.Monoloc was de volgende die achter de decks verscheen. We zagen deze jongeman nog niet vaak in België verschijnen maar we hopen dat hier snel verandering in komt. De dansvloer stond al snel gevuld toen hij aantrad en vanaf de eerste minuut aten we uit zijn hand. Hij bespeelde ons met techno en wij dansten naar zijn technopijpen.En dan zie je zo plots een schaduw vanachter de decks rijzen. Een schaduw die voor iedereen wel herkenbaar is en gekenmerkt wordt door die haardos: Marcel Dettmann. Deze Berghain resident maakte zijn opwachting na Monoloc. Enkele storingen in het geluid konden de pret niet bederven.Amelie lens pronkte als laatste op de line-up om de keet af te sluiten. Trouwens voor haar de laatste keer dit jaar in Labyrinth club. Het stond dus al vast dat het een avond moest worden die iedereen zich nog lang zou herinneren. Hier slaagde La Lens met grote onderscheiding in. Eerst verwende ze ons met haar eigenste technoplaten die weer getuigden van een onmiskenbare goede smaak. Maar wat daarna volgde had niemand zien aankomen...

Kölsch was die avond ook in de stad Hasselt terwijl hij een paar straten verder, in de Bootstraat 9, de grond van Club 45 liet daveren. De verbazing was dan ook groot dat -de man met de hoed- naast Amelie Lens verscheen om nog guitig een b2b setje te draaien.

Amelie Lens b2b with Kölsch! ?

Posted by Labyrinth Club on Saturday, October 15, 2016


Top dj's op een toplocatie. Dat is hoe de avond in vijf woorden samengevat kan worden. Voor ons persoonlijk stak Monoloc er met kop en schouders bovenuit. We hebben ervan genoten, en aan de blije kopkes in de zaal te zien, waren we zeker niet de enigen.

FOTO DOOR NACHTSCHADUW

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête