Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

11/11/2016 / Sophie Daniels

Deze nieuwe EP van Mike Parker op Tresor laat grond daveren

Deze Amerikaan zijn producties doen liefhebbers over de hele wereld watertanden en elke release van zijn Geophone label is steevast binnen de kortste keren uitverkocht.

De analoge hardware fanaat heeft door de jaren zijn eigen abstracte klankwereld zo geperfectioneerd, dat je elke Parker track binnen 2 seconden herkent.Hij staat bekend om zijn hypnotische techno producties op labels als Spectral Sound, Spazio Disponibile en Prologue. De man, die zijn tijd verdeelt tussen dj'en en muziek maken, geeft op zijn vrije uren ook nog les in de kunst op SUNY Buffalo.

Op 2 december brengt Tresor de Disintegrating Sand EP op de markt. Luister het voorproefje van de nieuwe EP van de Geophone-labelbaas hier.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête