Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

15/10/2016 / Raisa Moureau

Cosmo festival in Rome - 2017 ingaan met een technoknaller

Druk plannen aan het maken voor nieuwjaar? Dan kunnen wij misschien wel helpen. Als je op zoek bent naar hét technofestival bij uitstek, en je bent bereid om er grenzen voor te verleggen, ga dan naar Cosmo festival in Italië!

Het festival in Rome is toe aan de tweede editie. Afgelopen oudejaarsavond bewezen ze al dat ze een knap stel technonamen binnen kunnen halen. Vorig jaar stonden onder andere Loco Dice, Maceo Plex, Tale Of Us, Chris Liebing, Ben Klock en Gary Beck te blinken op de affiche.

What's done is done, what's next? Wel, nog niet alle namen zijn bekend gemaakt. Volgende reeks mag je al zeker op de bühne verwachten van Cosmo festival: Chris Liebing, Joseph Capriati, Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot en Ilario Alicante. Klinkt goed toch? Het festival is op vier verschillende locaties in Rome die zo'n 100 meter van elkaar liggen. Wie een ticket heeft, heeft toegang tot alles.

Voor zij die er maar niet genoeg van krijgen is er nog goed nieuws. Je kan raven op dit festival op 31 december maar het feest gaat gewoon nog verder op 1 januari. En moeten we nog even vermelden dat dit non stop is? Het feest stopt pas echt op 2 januari om 4 uur 's nachts. En we vermoeden dat het dan ook tijd is om die nieuwjaarspremie bij de bomma te gaan halen.

Tickets voor oudejaarsavond kun je nu kopen voor 35 euro, nieuwjaarsdag heb je binnen voor een luttele 15 euro. Je koopt ze hier. Bekijk hieronder al even de aftermovie van vorig jaar om in de mood te komen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête