Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Concrete on tour

12/08/2016 / Sophie Daniels

Concrete komt vijfde verjaardag in Fuse en Ampere vieren

Concrete, de bekende bootclub dito platenlabel dito festival, viert dit jaar zijn vijfde verjaardag en huldigt dat met feesten over heel Europa. Zo staan onze Belgische trots Fuse en Ampere dit najaar op de kalender.

Sinds hun opening in 2011, twee jaar nadat het Parijse nachtleven als dood werd omschreven, heeft Concrete er de elektronische scene weer wakker geschud. Waar er vroeger bijna niets te doen was in de Franse hoofdstad, halen ze nu de grootste artiesten naar de Seine.

Op respectievelijk 22 oktober zakt de club af naar Fuse, op 19 november is het aan Ampere. Artiesten werden nog niet bekend gemaakt maar het zullen vooral residents zijn die meereizen. Zo kan je onder andere Antigone, Francois X, Shlømo of Ben Vedren verwachten.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête