Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

03/10/2016 / Sophie Daniels

CLUBCNNCT haalt gros van Belgische clubs naar Hasselt

Altijd al eens naar een club in het verre Gentse willen gaan? Of ben je een student uit het Antwerpse die in Hasselt studeert maar zijn favoriete clubs mist? België heeft een uniek aanbod aan kwalitatieve clubs, jammer genoeg liggen deze niet allemaal op loopafstand van je geliefde Limburg. Maar wat als deze clubs nu eens gewoon naar je eigen (studenten)stad komen? CLUBCNNCT werkte een uniek samenwerkingsverband uit met clubs uit alle hoeken van België.

CLUBCNNCT is een nieuw concept dat in de Hasseltse FortyFive zal doorgaan. De bedoeling is dat er om de zoveel tijd een bekende Belgische club op donderdag naar Hasselt wordt gehaald en zijn eigen residents of gasten meebrengt. Ook aan de setting zal flink gewerkt worden met typische elementen van de verschillende clubs zodat de beleving compleet is. Qua stijl mogen we vooral een gezonde mix van techno, house en tech-house verwachten. Voor zij die ook wel eens kwalitatief willen gaan feesten op een donderdag.

"
We willen studenten van Hasselt en Diepenbeek in contact brengen met het rijke clublandschap dat België te bieden heeft. -Kristof Claes


Op 13 oktober gaat de eerste editie van start met de Antwerpse Club Vaag als primeur. Verwacht je dus maar aan een totale Vaag beleving inclusief die typische LED-strips, vier residents en een stempel van Vaag aan de ingang. Ode Maen, Tofke, Troesj en Mike Tohr staan die avond paraat om je te verwennen met de meest heerlijke house en techno. Voorverkoop kan je enkel scoren als je het promoteam tegenkomt, maar voor een luttele 5 euro kom je diezelfde avond ook gewoon binnen.

De volgende editie zou op 17 november doorgaan, en als we jullie al met een kleine tip mogen verlekkeren: het is met één van de oudste Belgische clubs uit Gent.

Photo credits: Adumon

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête