Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Fabrice Lig

28/12/2016 / Sophie Daniels

Café Café nodigt heel wat leuk dj-talent uit in 2017

Café Café, een bar/concertzaal uit het Hasseltse, begint stilaan uit te groeien tot één van de hipste places to be op vrijdagavond. In 2016 kwamen er al een reeks grote artiesten langs à la Renaat Vandepapeliere, Red D en Kiani & his Legion. In 2017 voegen ze nog heel wat dj-geweld toe aan hun palmares.

13 januari | Goldfox


Bekend gezicht in en rond Hasselt. Goldfox aka Kristof Claes heeft een resumé waar menig dj's nog maar van kunnen dromen. Sinds 2015 host hij zijn eigen radioshow bij Studio Brussel en laat hij de luisteraars kennis maken met zijn nieuwste ontdekkingen.

 

3 februari | Kiani & his Legion


De Genkse Kiani & his Legion wordt stilaan vaste klant bij Café Café. Na zijn uitmuntende passage op Pukkelpop afgelopen zomer en een release op het Nederlandse SoHaSo, was 2016 een topjaar voor de producer. Zeker iemand om te volgen in 2017!

 

 

17 februari | Hermanez


Samen met Ramon Tapia runt hij het Aella Music label. Voelt zich zowel thuis in techno als in house en bracht al releases op Trapez LTD, Noir en Suara,

 

 

24 februari | Red D


Red D zit al bijna 25 jaar in de house scene in België en daarbuiten en speelde in zowat alle grote clubs en festivals. Richtte in 2008 We Play House Recordings op, een label dat staat voor kwalitatieve house.

 

 

17 maart | Fabrice Lig


Aaaah, yes! Eindelijk komt de grote Fabrice Lig eens naar het Limburgse. We roemden hem een paar weken geleden nog nadat bekend geraakte dat hij samen met KiNK een plaat ging opnemen. Zeker checken als je kan!

 

 

14 april | Konna


Maakte in 2016 heel wat furore. Zo stond hij op zowat elk festival -inclusief Pukkelpop- en kreeg hij zijn eigen show op Studio Brussel. Staat bekend om zijn unieke platenkeuze tijdens zijn sets.

 

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête