Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Boston 168

26/11/2017 / Fay Haelterman

Boston 168 brengt nieuwe plaat uit op Odd Even

Liefhebbers van acid kunnen op 5 december hun hart ophalen: dan brengt Boston 168 een nieuwe plaat uit.Phenomena' wordt opnieuw op het Oddeven-label gerealeset en zal uit 2 EP's bestaan. Het Italiaanse duo balanceert op deze 4 tracks tussen acid, techno en ambient soundscapes.

Bereid je voor om niet alleen je oren, maar ook je ogen de kost te geven: het duistere artwork van Markus Suckut past perfect bij de sfeer die je van Boston 168 verwacht.

Niet onbescheiden beschreven ze zichzelf al meer dan eens als technowetenschappers. Die arrogantie blijkt terecht, want de mannen worden flink gelauwerd - naast Odd Even brachten ze al muziek uit op klinkende namen als Enemy Records en Involve Records. Dat kan tellen als je nog maar bezig bent sinds 2010.

Ook als mede-oprichters van Old and Young Records stampten ze een kwaliteitsmerk uit de grond dat zijn belofte waarmaakt: oud en nieuw samenbrengen. Boston 168 is traditionele acid met diepe wortels in de ravecultuur, gecombineerd met meer vernieuwende techno en vaak nog afgewerkt met een gevoel voor drama en emotie zoals enkel de Italianen het kunnen.

Intens, excentriek en opzwepend - jij gaat toch ook 'Phenomena' beluisteren?

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête