Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Hans Bouffmyhre

12/08/2017 / Sophie Daniels

De beste tracks van deze week

Pappenheimer - Bro (Jan Fleck Remix)


De Duitse producer Jan Fleck remixt de nieuwe van Pappenheimer, nog zo'n Duits goed bewaard geheim.


Rendered - Thedestroyerofallbeauty


Het Franse wonderduo Rendered releaset op Body Theory, het label van UVB. Marcheertechno van z'n beste soort.


Bjarki - This 5321


Het Ijslandse enfant terrible heeft weer een nieuwe EP uit, weliswaar op het Trip label. This 5321 is de tweede track op de EP en blies ons meteen van onze sokken. Smooth doch stevig en zo verbluffend simpel.


Tomas Kunkel - Cold Planets


Argentijns technowonder dat binnenkort de Belgische gronden komt verkennen. Wij konden hem vorig jaar al eens strikken voor een free download van het fel bejubelde Desert Girl. Deze Cold Planets toont dat hij in één jaar tijd een pak volwassener achter de draaitafels staat. Iemand die het gaat maken.


Hans Bouffmyhre - Post Modern Waster


Nieuwe plak op de Different Angels various artists van Materia die afgelopen weekend uitkwam. Onder andere Deepbass, Ben Long en Steve Parker mede-assisteerden op de plaat.


Dense & Pika – Little Sun


Als er meezingers bestaan in het technogenre, dan is deze daar één van. Dense & Pika's laatste werk op Drumcode mag er wezen.


Yan Cook - Gallop


Yan Cook's nieuwste EP is er eentje op ARTS. Wij vonden Gallop het mooist.


Hans Zimmer - Time (Tale Of Us edit)


Tale Of Us maakte een edit van het beroemde Time van Hans Zimmer. Wij hoorden het voor de eerste keer voorbijkomen op Tomorrowland, al zal je hem de volgende maanden wel overal te horen krijgen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête