Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Setaoc Mass

03/09/2017 / Sophie Daniels

De beste sets van deze week

Even wat setjes om je week goed te starten. Tast toe!

Man Outta Space @ Berlina Für Techno


Onze eigenste Man Outta Space mocht vorig weekend plaatjes draaien in Suicide Circus in Berlijn. In zijn set komen tracks voorbij van onder andere Tom Dazing, Confluence, Doka, Amelie Lens & Farrago en Bleak.


Invite's Choice Podcast 452 - Viels


Viels is een Italiaanse producer die nu nog voornamelijk het mooie weer maakt in Italië, maar het zal niet lang meer duren eer hij doorheen heel Europa reist. Invite's Choice nodigde hem uit voor melancholische doch harde set.


Setaoc Mass - DJ Set @ Open Mind, Naples, IT


Setaoc Mass moest afgelopen weekend aan de bak in Napels, Italië. Zijn set is snel en agressief, maar ook diep en hartverwarmend en treurig tegelijkertijd.


Charlotte de Witte - Oasis Festival Podcast


Charlotte de Witte knutselde een set in elkaar als voorproefje voor het Oasis Festival in Marokko dat plaatsvindt van 14 tot 17 september. Sjoerd Mäts komt voorbij met zijn nieuwe track Unpolished alsook Lesstroboscopic van Regal.


#SlamRadio - 257 - Antenes


Deze Chicago based producer Antenes is er eentje om in de gaten te houden. Met releases op LIES en binnenkort Silent Season is deze vrouw aan een aardig palmares bezig. Dit najaar tourt ze ook doorheen Europa en staan De School en Tresor op het schema.