Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Bas Mooy

20/06/2016 / Sophie Daniels

Bas Mooy en Ortin Cam werken samen aan plaat

Ortin Cam en Bas Mooy, twee technogiganten van Belgische en Nederlandse bodem hebben in het geniep samen het label Pony opgericht. De eerste Pony die ze samen deden was jaren terug op Planet Rhythm, White Pony. Bas contacteerde hem weer bij z'n comeback om hier een vervolg aan te breien en zo zijn Black en Red geboren.

Bas Mooy heeft zijn MORD label in korte tijd ontwikkeld tot een smaakmakend en richting bepalend techno label. Daarvoor bracht hij zelf al releases uit op wereldvermaarde labels als CLR, Perc Trax,  Mote-Evolver en Sleaze Records. Ortin Cam zit ook al jaren in de scene en bracht releases uit op labels als Drumcode, Mote-Evolver en Naked Lunch Records.

De toekomst ziet er alvast zeer goed uit voor het duo. Ortin Cam en Bas Mooy plannen hun volgende release voor dit najaar. Ze zijn van plan om maar enkele releases per jaar te doen, mede door hun drukke tourschema's.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête