Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto

24/07/2018 / Sophie Daniels

Ancient Methods maakt plannen voor eerste album bekend, The Jericho Records

De LP komt in oktober uit op het label van Ancients Methods zelf.

Ancient Methods is het technoalias van Michael Wollenhaupt. Eerst was Ancient Methods een duo, nu het soloproject van de Duitse Michael. Waar de naam en esthetiek van Ancient Methods erg doen lijken op dreigende en duistere techno, kunnen wij voor enkele producties pleiten dat het een van de meest funk techno in de scene is.

Ancient Methods zal zijn debuutalbum, 'The Jericho Records', op 1 oktober uitbrengen. De Duitse industriële technokunstenaar zal de 14-track LP uitbrengen via zijn Ancient Methods-label, dat sinds 2013 geen enkele muziek heeft uitgebracht. Op het album staan vijf gasten, waaronder Regis, Orphx, Prurient en Cindytalk.

Om de LP te promoten, gaat de Duitse producer op Europese tournee, clubs als Bassiani, fabric, Berghain en Kiev's Closer staan op de planning.

Luister naar de Regis-samenwerking, 'Array The Troops'.Tracklist

01. Walls
02. Twelve Stones To Divide Jordan's Sand
03. The City Awakes
04. Treason Creeps In
05. The House Of Rahab
06. Array The Troops feat. Regis
07. The Seven Shofars feat. Orphx
08. Crack And Collapse In The Storm Of Lights
09. Swordplay
10. Omen’s Duty
11. I Am Your New King feat. King Dude
12. Moonset feat. Cindytalk
13. Walking On Cursed Soil feat. Prurient
14. In Silence

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête