Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

02/06/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Win een duoticket voor Kölsch in Fuse (24/6)

Kölsch popt de laatste tijd vaker en vaker op in ons Belgenlandje. Hij stond al enkele keren achter de draaitafels in Café d'Anvers, speelde in mei nog Extrema Outdoor in Houthalen plat en nu nodigt We Are The Future hem uit voor een setje in Fuse. Ja, het gaat hard voor deze Deense producer.

Rune, zoals deze jongeman door het leven gaat, werd bekend door zijn LP 1977, wat refereert naar het jaar dat ie ter wereld kwam. De sound die hij voortbrengt kunnen we het best beschrijven als techno met een melodische, emotionele ondertoon. Als je bijvoorbeeld naar de track Die Anderen luistert, voel je gewoon dat er emotie inzit. Het laat ons voelen alsof er een nieuwe, magische wereld is waar Kölsch de touwtjes in handen heeft.We hebben al meerdere keren ontdekt dat de man met de hoed er wat van kan. Hij zet vaak het feest in lichterlaaie en laat ieders inner dancer naar boven komen. Bij een optreden van Kölsch hangt er altijd wel een unieke sfeer. Als je dit dan combineert met de beste club van België, want ja dat vinden we wel van Fuse, dan weet je gewoon dat dit een onwaarschijnlijke 4 uur durende -ja 4 uur!- set wordt.
 

WIN
Het is natuurlijk al fantastisch nieuws dat We Are The Future Kölsch naar Brussel brengt maar we hebben nog beter nieuws. We geven een duoticket weg voor dit event! Wat moet je doen? Stuur een mail naar hello@whathappens.be met de vermelding #whathappensatfuse !


And yes, we had the classic Kölsch moment <3 The sun is out, who is coming out to play with us?

Posted by Extrema Outdoor Belgium on Saturday, May 14, 2016


Foto credits © Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête