Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
DJ Stingray

10/12/2016 / Sophie Daniels

#WEDSTRIJD: Ga naar Dj Stingray in Fuse vanavond

Hoewel Drexciya met het overlijden van James Stinson ter ziele is gegaan, leeft de naam van Dreciya en daarmee ook de rauwe Detroit electro sound voort. Een van de profeten van deze sound is de aan Drexciya gelieerde DJ Stingray uit Detroit. Stingray is al meer dan 30 jaar actief in de Detroitse muziekscene en staat steevast gemaskerd achter de decks.

Op Dekmantel dit jaar deed hij een back to back met Helena Hauff. Stond zij daar volledig te gaan, hij bleef de kalmte zelve. De combinatie van Hauffs soms trippy, gedesoriënteerde techno met Stingrays Detroitse invloeden bleek een schot in de roos.

Vanavond brengt hij het Motor City electro geluid naar de Fuse. Ook Arpanet, één van de pseudoniemen van Gerald Donald aka Dopplreffekt, komt naar Brussel. Leuk weetje: Arpanet was ontstaan als een duoformatie tussen Gerald Donald en James Stinson -ja, die waar DJ Stingray ook al banden mee had. Walrus, Pierre en Deg vullen de affiche aan.

WIN
Wil je vanavond gratis naar de Fuse? Mail #whathappensatfuse naar hello@whathappens.be en misschien sta jij vanavond wel in de Fuse!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête