Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Coincidence Klubnacht

08/02/2017 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Ga naar de Coincidence Klubnacht met stranger, Ben Long en Amelie Lens (11/2)

Coincidence Records bestaat dit jaar 10 jaar en dat zul je geweten hebben. Het Belgische label ontdekt al sinds jaar en dag toptalenten van eigen bodem en ver daarbuiten. Om het jaar goed te starten organiseren ze de Coincidence Klubnacht op 11 februari in de Kompass in Gent. Of dat de moeite gaat worden? stranger, Ben Long en Amelie Lens staan op de affiche dus: JA!

stranger is één van de meest onontgonnen Nederlandse talenten van de afgelopen jaren. We prezen hem al vaker. Hier, hier en hij koos pas voor ons zijn 10 Belgische parels in onze Cratedigging. stranger is echt een mastermind en zijn muziekkeuze is subliem. Hij mixt de bruutste schijven op een geniale wijze in elkaar.

Amelie Lens staat in het buitenland al bekend als 'Belgians finest export product'. Als Amelie aan het roer staat dan wordt er ongetwijfeld gedanst. Wij roemen Amelie voor haar fantastische platenkeuze -beukwerk eerste klas- én de tracks die ze zelf producet zijn er altijd boenk op. Dat bewijst ze nog maar eens weer met haar meest recente werk Paralyzed.Ben Long, al jaren in de scene en de helft van Space Djz - geroemd om hun alltime classic Side On. Luister gewoon naar deze plaat, dan weet je genoeg.Verder wordt de line-up aangevuld met andere talenten van eigen bodem: Twan, Tom Dazing en Psytox - labelbaas Didier Beydts met wie we laatst nog een interview deden.

Kort en bondig: het wordt een avond voorzien van het nodige beukwerk. En jij kan erbij zijn: gratis. In een supervette sweater van Coincidence Records - ja dat zijn die met #thekidswantpropertechno!

Check onze Facebookpagina en doe mee!

FOTO DOOR SIMON LELOUP

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête