Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Henning Baer

08/02/2017 / Sophie Daniels

#WEDSTRIJD: Win een exemplaar van de nieuwe Fuse release van Henning Baer!

Eerst was er de EP van Psyk, daarna leverde het Belgische topduo GoldFFinch een plaat af. Voor hun derde release strikten ze de geestelijke vader van Grounded Theory én eigenaar van MANHIGH Recordings, Henning Baer. Fuse voorziet voor deze gelegenheid een avondje Blawan slash James Ruskin slash Henning Baer slash Pierre . De tweede, kleinere ruimte is gereserveerd voor Future Past die Nicolos Lutz, Davy en Pjay uitnodigen.

De man om wie het allemaal draait -Henning Baer- is één van de beste dj's van eigen bodem in de Duitse hoofdstad. In 2011 richtte hij het label K209 op, samen met vriend en collega Milton Bradley. En daar kwam vorig jaar zijn eigen MANHIGH Recordings ook nog eens bij. Die eerste release, Fighting The Dogs, bevatte een remix van Blawan.

WIN
Wil jij kans maken op een vinyl plaat van Henning Baers release en een duoticket scoren voor deze avond? Mail dan #whathappensatfuse naar hello@whathappens.be


https://www.youtube.com/watch?v=yzQwUBC6WFQ

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête