Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
VIL

04/04/2018 / Sophie Daniels

VIL maakt mix naar aanleiding van Lisboa Electronica Musiculture

De Portugese producer steekt fantastische mix in elkaar op de vooravond van Lisboa Electronica Musiculture

Na een succesvolle eerste editie is Lisboa Electronica Musiculture terug. Van 4 april tot 7 april zullen 29 labels in Lissabon arriveren, waaronder het трип van Nina Kraviz, het Nederlandse Clone Records, Pole Group van Oscar Mulero en het experimentele Werk Discs van Actress.

Ieder label zet er eigen talent in de kijker en zo kan je op vrijdag Nina Kraviz, Raresh, Sonja Moonear, Altitude en Vera terugvinden en op zaterdag zal Legowelt live spelen, samen met DJ-sets van Oscar Mulero, Lewis Fautzi, Fumiya Tanaka en tINI, om er een paar te noemen. Met meer dan 60 acts op de affiche, is er een eclectische mix van wereldwijde zwaargewichten en nieuwbakken Portugese artiesten.

Naar aanleiding van het festival zetten we VIL in de kijker, een Portugese producer die deel uitmaakt van het Hayes Collective en al releases uitbracht voor Synewave, Affekt Recordings en het Faut Section van Lewis Fautzi.

Beluister hieronder zijn mix die hij speciaal voor ons in elkaar heeft gezet.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête