Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork van Permutation Paradox, in opdracht van Moteka en Truant.J

14/11/2022 / Dieter Holvoet

#trackvandeweek: Moteka & Truant.J - Permutation Paradox

Het Parijse label Skryptöm stelt de eerste samenwerking voor tussen Moteka & Truant.J, twee Franse producers. Het resultaat is een LP genaamd 'Permutation Paradox', waarin ze een verhaal trachten te vertellen over het lot en de beslissingen die we nemen.

Onze #trackvandeweek is het titelnummer van het album, 'Permutation Paradox'. In het begin van de track wordt de toon direct gezet met het inkicken van de daverende, gebroken technobeat. Een verre echo van koorgezang maakt het geheel erg onheilspellend en geeft het een melodisch en melancholisch kantje, wat je wel vaker hoort bij releases van Skryptöm.

Als deze je ding is, check dan zeker ook eens 'Rebirth Process' door Giselh, waar we eerder dit jaar over schreven. Hetzelfde label en een gelijkaardige stijl.

Tracklist

 1. Devastated Wastelands
 2. Oracle Protocol
 3. Reset Intentions
 4. Stimuli Overload
 5. Oedipus R3X
 6. Titanomachy 2.0
 7. Inexorable Desperation
 8. Insignificant Actions
 9. Eleventh Hour
 10. Counterflow Automation
 11. Droïd Catharsis
 12. Permutation Paradox
Kopfoto: © Moteka, Truant.J

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête