Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Introversion

03/11/2021 / Sophie Daniels

#trackvandeweek: Introversion - Challenger

Elke maandag onze track van de week

Normaal is het niet van mijn gewoonte om hier tracks te delen die ouder zijn dan pakweg twee weken, maar deze keer dateert mijn track van de week al van 2018. 

Vorige week botste ik op een set van MCMLXXXV in de Boiler Room. In het echte leven Nicolas Endlicher genoemd, mag zich sinds 2016 trotse oprichter van het de Berlijnse queer community Herrensauna noemen. Ze strijken in november ook neer tijdens het Antwerpse Celebration of Live festival. 

Midden in peak time van zijn set draaide hij Challenger van Introversion. De track kwam in 2018 uit op de Laika EP op het A R T S label. De plaat heeft een geweldige opbouw, is vrij percussief en dissonant, maar hij heeft een hele strakke structuur. De baslijn is heel dik en drijvend, maar toch elegant. 

Vanaf minuut 30 hoor je de track voorbijkomen.

Tracklist

  1. Laika
  2. Altered Perceptions
  3. Challenger
  4. Global Killer

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête