Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Drazzit, in opdracht van Resident Advisor

11/07/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Rijzende ster Drazzit releast driedelige EP Teenage Apocalypse

De plaat bevat diens typische sound en identiteit.

 Als dj en producer is die al enige tijd een graag geziene gast in de clubscene van Barcelona en Madrid, wiens stijlvoorkeur duidelijk binnen de genres techno, hardstyle of trance ligt. De plaat brengt Drazzit uit bij het door zichzelf opgerichte MUSA label, dat een platform wil bieden aan getalenteerde FLINTA artiesten. 

Deze driedelige EP bevat Drazzits typische sound en identiteit. In de openingstrack Teenage Apocalypse hanteert de artiest een opzwepende mix van trance en acid, met een knipoog naar de klassieker Everybody Thinks I'm High And I Am van DJ Voodoo & Liquid Method

Vervolgens etaleert de producer diens liefde voor het hardstyle genre met een reverse bass in Nowhere. Het geheel schreeuwt gewoon de groovy sound waarvoor Drazzit zo geliefd is en vormt het hoogtepunt van de EP. Afsluiten doet hij iets rustiger met Transcend, een melancholische tranceplaat die de oude en nieuwe school verzoent. Kortom, Drazzit staat aan de vooravond van een succesvolle, internationale carrière en wij kunnen niet wachten om hem binnenkort in België aan het werk te zien!

Tracklist

  1. Teenage Apocalypse
  2. Nowhere
  3. Transcend
Kopfoto: © Resident Advisor