Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Substrada

16/12/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

#PREMIERE: Substrada - Unhallowed

Een verbluffende experimentele dubstep track met hiphop invloeden

Black Teeth Records, het geboortekindje van Gilles De Boeck, Sem Cappaert en Nemo Baert, komt binnenkort naar buiten met zijn eerste vinyl release 'Tephra Paradox'. Naast het runnen van een platenlabel organiseren ze ook nog online streams via Twitch. De muzikale focus van de Sint-Niklase organisatie ligt op dubstep, electro, bass en breaks. Zo wordt hun nieuwste EP verzorgd door de twee talentvolle Belgische artiesten 11th Hour en Substrada, die momenteel de dubstep-scene opnieuw vormgeven.  

De volledige release staat helaas pas gepland op 14 januari, maar niet getreurd, je krijgt bij ons al een exclusief voorsmaakje. Wij mochten van het label de openingstrack in première laten gaan. 'Unhallowed' van Substrada is een verbluffende experimentele dubstep schijf met hiphop invloeden. Daarnaast ontwierp de graffiti- en tattooartiest SAMOR het prachtige artwork van deze EP. Kortom, een meesterwerk dat absoluut een plaatsje in jouw platenkast verdient.

Pre-order de vinyl EP of het digitale album via Bandcamp.

Tracklist

  1. Substrada - Unhallowed
  2. 11th Hour - Tephra
  3. Substrada - Paradox Engine
  4. 11th Hour - Prototype
Kopfoto: © Substrada

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête