Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van Ignez, gemaakt door Ignez

22/05/2024 / Sophie Daniels

Nederlandse producer Ignez dropt debuutalbum op Token Records

Prachtige hypnotiserende techno met een vleugje Ostgut Ton vibes.

Hij is een van de meest intrigerende artiesten van de scene van de afgelopen jaren en heeft zijn weg naar de roem geplaveid door te experimenteren met prachtige hypnotiserende techno. 

Sinds 2020 heeft de Nederlandse artiest Ignez een gestage reeks EP's uitgebracht, de eerste vijf op zijn eigen label Somov Records en de laatste tijd een aantal via gevestigde outposts SK_Eleven, Token en WSNWG (waaronder twee samenwerkingen met Rødhåd).

Ignez maakt zijn Token comeback en dropt zijn allereerste LP bij het Belgische label. De jonge Nederlander bracht in al eerder wat werk uit voor het label maar levert nu voor de eerste keer een full album af. 

Zijn muziek is sterk geïnspireerd door Berghain’s huislabel Ostgut Ton, in de club zelf kwam hij op zeker moment bijna elke maand wel een keer. Een album dat niet alleen drijft op de euforie van de club, maar ook emotionele tracks die op emotionele momenten gemaakt werden. 

Tracklist

 1. Enchant
 2. Bliss 
 3. Veiled Dreams 
 4. Euphoria 
 5. Oceanid 
 6. Drama 
 7. Scene 
 8. Delusional Bond 
 9. Awakening 
 10. Immersive Mind 
Kopfoto: ©

Outline AM

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête