Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
logo

25/03/2022 / Pieter-Jan Nerinckx

Mezer brengt Corrupted Minds EP uit

Crazed Behaviour staat in voor de release

Het uit Wales afkomstige label Crazed Behaviour lanceerde een tijdje terug een EP van de getalenteerde producer Mezer. Het label staat bekend om haar goede compilaties en various artists die tracks bevatten van onder andere Alxs.f., Tom Place, Dagga en Wemory. Met zulke artiesten die hem voorgingen, lag de lat hoog voor Mezer. Maar we kunnen jullie geruststellen, de Poolse producers eerste EP op Crazed Behaviour is een absolute knaller!

Corrupted Minds bevat drie heerlijke tracks waarbij Mezer zich duidelijk liet beïnvloeden door verschillende electrostijlen. De openingsplaat ‘Reprogrammed Minds’ is een trancey opzwepende electrotrack geïnspireerd door de Detroitse ghettotech. Vervolgens komen we tot ‘80180’, onze persoonlijke favoriet, met slordige, maar catchy vocals die je lekker aan het dansen brengen. De laatste schijf ‘Dystopia’ bevat dan weer een melancholische melodie ondersteund door enorm vettige baslijnen. Enjoy listening!

Tracklist

1. Reprogrammed Minds 

2. 80810 

3. Dystopia 

Kopfoto: © Crazed Behaviour

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête