Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Danielle Ciuro

12/06/2023 / Sophie Daniels

Danielle Ciuro - Enter The Trip

Banging techno van jonge Britse producer.

Danielle Ciuro brengt haar kenmerkende stijl naar Lee Ann Roberts' label, NowNow, met haar nieuwste EP 'Enter The Trip'.

De titeltrack 'Enter The Trip' trapt af met een beukende beat en hypnotiserende synth stabs die opbouwen naar een uitzinnige climax. Met 'Controversial' wordt een meedogenloze aanval van beukende kicks ingezet, waar 'You Feel That?' eerder een hypnotiserende reis door kloppende baslijnen is die je in trance achterlaat. 'Stimulated' rondt de originele tracks af met een kogelregen van snelle percussie en pulserende synthlijnen.

Naast de originele tracks bevat de EP twee remixen, op naam van labelbaas Lee Ann Roberts en de Nederlandse producer LESSSS, die de energie nog verder opvoeren.

Tracklist

  1. Enter The Trip
  2. Controversial
  3. You Feel That?
  4. Stimulated
  5. Enter The Trip (Lee Ann Roberts Remix)
  6. Controversial (LESSSS Remix)
Kopfoto: ©

Four Four Mag

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête